HBase 
 

 

H-Base
Snel en simpel de juiste onderdelen vinden
Dankzij de interactieve dvd van H-Base kunnen autobedrijven snel en simpel de onderdelen vinden die ze zoeken. De digitale onderdelencatalogus van Van Heck - Interpieces is enorm uitgebreid en kent meer dan 60.000 producten voor ruim 11.000 typen auto’s. De dvd bevat niet alleen een duidelijke omschrijving van de producten, maar vaak ook afbeeldingen en technische weergaven. Bijkomend voordeel: hierdoor is de kans klein dat u of uw klanten het verkeerde onderdeel bestellen.

Zoeken op model
H-Base is de kortste weg naar alle automaterialen. Binnen een paar muisklikken krijgt de garagehouder een helder overzicht van alle onderdelen van het ingevoerde model.

Universele onderdelen
In H-Base staan ook alle artikelen die niet aan bepaalde autotypen gebonden zijn, zoals: kabelschoenen, draad, relais, schakelaars, zekeringen, lampen, accupoolklemmen, kabelbundelbanden en tapes. Deze sectie Universal Parts is onder andere te vinden onder de button alternatieven.

Gratis aanvragen
Via onderstaand formulier kunnen garagehouders, grossiers, technische scholen en studenten automechanica de dvd direct gratis aanvragen.

download aanvraagformulier

Info brief H-Base 28.07.08

 
 
  Van Heck interpieces | Havendoklaan 14 | 1804 Vilvoorde | Openingstijden: ma t/m do 8.30u - 18.00u en vr 8.30u - 17.00u