Yellow Box  

Yellow Box
Materiaalpakket precies op maat
Van Heck - Interpieces heeft de handige Yellow Box ontwikkeld, speciaal voor garages die een groot onderhoud van een auto verzorgen. Via Mijngrossier bestelt de monteur in één keer een pakket op maat. In de gele krat die de garage daarna binnenkrijgt zitten precies die onderdelen die nodig kunnen zijn. En materialen die de monteur niet gebruikt, kunnen kosteloos retour.

Alle benodigdheden bij elkaar
Met de Yellow Box heeft de garage altijd de juiste onderdelen in huis, zodat de auto van de klant op tijd klaar is. Zonder toegevingen aan veiligheid en comfort en zonder uitbreiding van het eigen magazijn. Na het aanduiden van het type wagen, stelt Van Heck – Interpieces  een speciaal pakket samen met alle onderdelen, afstelgegevens, checklisten en technische informatie voor de onderhoudsbeurt van die specifieke auto. Na 48 uur wordt de krat vanzelf weer opgehaald en de onderdelen die niet zijn gebruikt, worden dan ook niet in rekening gebracht.

Veel voordelen voor garages en de klanten
De monteur én de eigenaar van de auto zijn sneller geholpen dankzij de Yellow Box. De klant heeft een kortere wachttijd en hoeft niet terug te komen voor het vervangen van onderdelen die niet op voorraad waren. En de garage heeft minder tijd nodig voor het bestellen van de verschillende materialen, kan de onderhoudsbeurt in één keer afmaken en draait meer productieve uren. Er zijn immers minder werkonderbrekingen door een tekort aan onderdelen en hierdoor kunnen er meer auto’s op één dag worden ingepland. De auto is op tijd klaar zonder toegevingen aan de veiligheid; ook echt alle onderdelen zijn vervangen die aan vervanging toe waren. En dit is direct ook weer een groot voordeel voor de klant.

De Yellow Box is te bestellen via www.mijngrossier.be
.

Terug
 
 
  Van Heck interpieces | Havendoklaan 14 | 1804 Vilvoorde | Openingstijden: ma t/m do 8.30u - 18.00u en vr 8.30u - 17.00u