Vlot van vraag naar aanbod 

 
Van Heck - Interpieces vormt al vele jaren dé brug tussen autofabrikanten en grossiers voor garagehouders. Wij brengen vraag en aanbod van automaterialen altijd vlot en adequaat samen.

Onze absolute kracht ligt in het snel samenbrengen en het optimaal stroomlijnen van de daadwerkelijke distributie. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Door uitstekende samenwerkingsverbanden met originele topproducenten en meer dan 350 grossiers in Nederland en België. En door onze eigen directe, interactieve informatielijnen.

Uw vaste verbinding
Van Heck - Interpieces is een volle dochter van Van Heck in Nederland.
In Nederland vormen we voor zo’n 235 automaterialengrossiers de vaste verbinding met de beoogde onderdelen. En in België rekenen meer dan 120 grossiers op onze snelle service. Meerdere malen per dag leveren we door heel België en Nederland de gewenste bestellingen af.
  Alle mogelijke automaterialen
Als grossier kunt u bij ons terecht voor meer dan zestigduizend verschillende auto-onderdelen van een scala aan topproducenten, zoals: Romax, Gates, SKF, Valeo, Brembo, Lucas, Hitec, Fram, Monroe, Remus, NGK, Phillips, LuK, Remy en Aqua Plus. Via onze site mijngrossier kunt u direct uw keuze kenbaar maken. En via YellowBox is het zelfs mogelijk een compleet pakket voor de grote beurt te bestellen. Dat werkt dus snel en simpel!

Voordeel van de flexibele voorraad
Wij stroomlijnen uw toevoer op een optimale manier. Door de direct import bij fabrikanten, onze eigen grote voorraden, vlotte verwerking van aanvragen in de distributiecentra en de dagelijkse leveringen heeft u uw bestellingen vaak nog binnen een dag in huis. Het is dus niet nodig dat u zelf grote voorraden beheert om uw klanten snel van dienst te kunnen zijn. Dankzij onze vernieuwende aanpak kunnen we heel flexibel en in korte tijd de afstand tussen onze opslag en uw afleveradres overbruggen.
 
 
 
  Lees meer over onze innovatieve concepten.
Informatiesystemen, Bestelsystemen en Beleveringsystemen
 
 
  Bent u grossier en wilt u partner worden? Meld u dan nu aan via ons online formulier.  
 
 
  Van Heck interpieces | Havendoklaan 14 | 1804 Vilvoorde | Openingstijden: ma t/m do 8.30u - 18.00u en vr 8.30u - 17.00u